Termeni si conditii

Bun venit pe Digital-Soft!

Iti multumim ca ai ales produsele si serviciile noastre. Acestea iti sunt oferite de Digital-Soft, cu adresa in: Bargau, str. Principala nr. 54, Judet Maramures, Romania.

Prin utilizarea magazinului nostru virtual, esti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Te rugam sa ii citesti cu atentie. Informarea ta cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Produsele si serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual www.digital-soft.ro, sub brandul DigitalSoft, de catre firma SC CRAFTYTEAM MEDIA SRL, avand Codul Unic de Inregistrare: 44962511.

1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Tot continutul site-ului Digital-Soft – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC CRAFTYTEAM MEDIA SRL si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Trebuie sa intelegi dreptul de proprietate intelelectuala si sa nu dezvalui unei terte parti sau sa faci publice nici una din informarile primite de la SC CRAFTYTEAM MEDIA SRL. Folosirea fara acordul scris al SC CRAFTYTEAM MEDIA SRL a oricaror dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Menționăm că o parte din imagini și iconițe sunt preluate prin programul online de editare a imaginilor Adobe Spark și prin librăria online de imagini FreePik.

2. PROTEJAREA CONFIDENTIALITATII SI PUBLICITATII

Vrem sa-ti explicam modul in care Digital-Soft trateaza datele tale cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord ca putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura pe care ni le furnizezi vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul tau scris si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi, cei de la Digital-Soft. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne dai acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. De asemenea, esti de acord ca putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ai trimis prin intermediul site-ului www.digital-soft.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date Digital-Soft, ne oferi consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti:

 • furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii;
 • agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru;
 • alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Intelegerea dreptului de protejare a confidentialitatii presupune ca nu vei face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Digital-Soft. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.

In acest sens, in acord cu dispozitiile din Regulamentul 679/2016, prin completarea formularului existent pe site cu datele tale personale, iti dai expres consimtamantul prelucrarii acestor date de catre Digital-Soft.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bargau, str. Principala nr. 54, jud. Maramures, in atentia Digital-Soft, poti sa-ti exerciti dreptul de acces la date, dreptul de opozitie precum si dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Regulamentulului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

3. ACCESUL LA INFORMAȚIILE DE PE SITE

SC CRAFTYTEAM MEDIA SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul https://digital-soft.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC CRAFTYTEAM MEDIA SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Cu toate că scopul este să oferim un serviciu online fiabil, nu putem promite că serviciile noastre vor fi disponibile tot timpul, că vor putea răspunde la toate cerințele. Dacă o eroare intervine în timp ce utilizezi site-ul, te rugăm să ne contactezi și vom rezolva problema într-un timp cât mai scurt.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Digital-Soft va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.digital-soft.ro. Iti recomandam sa-ti pastreazi parola confidentiala daca vrei sa-ti protejezi contul. Intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul contului tau iti apartine.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.

Accesul pe site poate fi uneori restricționat pentru mentenanță sau actualizări ale sistemului. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenele de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

4. DOCUMENTE CONTRACTUALE

In momentul in care plasezi o comanda electronica sau telefonica pe site-ul nostru, esti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care ne prelucram operatiunile.

Comanda ta trebuie sa contina trei documente, si anume :

a. Comanda (include mentiuni clare asupra datelor de livrare si facturare) plus conditiile sale specifice;

b. Specificatiile (observatiile) tale – acolo unde este cazul;

c. Acceptare Termeni si conditii.

La plasarea unei comenzi, te rugam sa verifici cu atentie daca ceea ce comanzi este ceea ce iti doresti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: date de facturare si livrare oferite eronat).

Atunci cand confirmam o comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi a comenzii, telefonic sau electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Digital-Soft catre tine, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si este urmata de trimiterea unui mesaj text (SMS) in care vei fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate.

Nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prin comanda neconfirmata se intelege:

 • transmiterea unor informari de tip e-mail prin care esti informat ca, comanda ta a fost receptionata, urmand sa verificam disponibilitatea produsului comandat in stoc precum si celelalte conditii de incheiere a contractului, confirmarea respectiv finalizarea vanzarii urmand sa o realizam numai prin emiterea facturii fiscale si expedierea produsului,
 • transmiterea de mesaje text (SMS) in care esti anuntat de programarea comenzii tale pentru livrare in cel mai scurt timp, in situatia in care aceasta va fi confirmata.

Ne rezervam dreptul ca in intervalul cuprins intre plasarea comenzii si confirmarea comenzii, sa refuzam incheierea contractului la distanta in situatia in care manifesti o conduita negativa, reprobata de lege, pornind de la principiile edictate de Noul Cod Civil conform carora orice persoana are indatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea le impune si sa nu aduca atingere prin actiunile sau inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane.

Prețurile pentru licențele de pe site pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Acceptarea Comenzii de catre noi se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Quickmobile catre tine, fara a necesita o confirmare de primire din partea noastra. De asemenea, nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail) si constituie momentul incheierii contractului.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat

5. PREȚUL PRODUSELOR

Prețurile prezentate nu conțin TVA (firma nu este plătitoare de TVA).

Prețul poate fi modificat în mod unilateral, clientul având obligația de a consulta pagina produsului. Totodata, prețul pentru produsele comandate va fi afișat în procedura de comandă.

Prețurile recomandate de producător sunt prețurile cu care producătorul vinde licența respectivă, excepție fiind prețurile de la oferte unde sunt vândute împreună mai multe licențe cum ar fi 2 licențe pentru Windows 10 Professional și asa mai departe. În cazul acestor oferte de tip pachet, prețurile tăiate sunt prețurile integrale  adunate pentru fiecare licență din oferta respectivă.

Prețul produselor comandate se poate achita la momentul plasării comenzii:

 • cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati iPay de la Banca Transilvania sau transfer bancar. Carduri de tip Visa/Visa electron, MasterCard/Maestro sunt acceptate, plata fiind realizată în condiții de securitate maxima, fără a se percepe vreun comision suplimentar și firma va transmite clienților factura fiscală pentru fiecare plată efectuată. Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor.
 • prin transfer bancar urmărind instrucțiunile afișate la trimiterea comenzii.
 • la curier, ramburs, în cazul produselor fizice cu stick sau în cutie/plic.

6. PLASAREA UNEI COMENZI

Prin intermediul website-ului pot fi achiziționate produse astfel cum acestea apar în pagina. Produsele disponibile la vânzare pe website  pot varia în funcție de stocuri sau de alte motive, la atitudinea Firmei.

Orice persoana poate plasa o comanda pe website astfel:

a) Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a cantității dorite;

b) Clientul introduce produsele în coș, fiind informat despre valoarea totală de plată;

c) Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expediție, date de facturare, alte date după caz) și apasă butonul „trimite comanda” acceptând în prealabil termenele și condițiile website-ului;

Există riscul ca, urmare a plasării mai multor comenzi simultante în cadrul website-ului în același timp, stocurile de produse să se epuizeze. Într-o asemenea situatie, noi ne obligăm să notificăm clienții care au plasat o comandă prin intermediul website-ului, în termen de maxim 12 ore cu privire la epuizarea stocurilor și dupa caz: să stabilim cu clienții o nouă dată de livrare; sau să restituim suma achitată.

7. ALTE CLAUZE

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă, sau după caz de către instanțele competente de la sediul CRAFTYTEAM MEDIA.

Prezentul document este guvernat de legea română.

Pentru orice comunicare cu echipa noastră, te rugăm să folosești adresa de email: vanzari@digital-soft.ro și numărul de telefon 0763565679.

ATENȚIE!

Nu putem înlocui licențele deja primite de tine, chiar dacă ai greșit produsul dorit și prin urmare nu se pot returna nici banii, conform  OUG 34/2014. Mai multe detalii AICI.

Licențele se înlocuiesc doar dacă sunt defecte și se urmează instrucțiunile noastre pentru a verifica defecțiunea lor.  Mai multe detalii AICI.

Nu ne asumăm responsabilitatea dacă nu te descurci să activezi sau instalezi programul pentru care ai cumpărat licența chiar și cu ghidurile și asistența noastră sau dacă nu poți comunica clar problema avută. Trebuie să fi conștient de produsul ales, de imaginile prezentate la pagina produsului, de descrierea sa înainte de a cumpăra produsul respectiv.