Garantie si retur

Garantia produselor

Toate produsele digitale comercializate de noi au o garantie de 12 luni chiar daca conform politicii unor producatori garantia se ofera obligatoriu minim 3 luni de zile.

Garantia nu se ofera pe software ci strict pentru licenta de activare al software-ului. Licente de activare sunt unice si odata activate, acestea raman activate pe termen nelimitat (cu exceptia produselor care sunt valabile pe o perioada limitata de timp, cum ar fi licentele pentru antivirusi).

S.C. Craftyteam Media S.R.L,  producatorii si/sau partenerii autorizati de catre producatori, nu vor onora garantia in cazul unor defecte/probleme, daca acele defecte sau probleme au fost cauzate de catre clientul final.

Garantia acopera urmatoarele situatii:

  • Va trimitem o licenta gresita.
  • Va trimitem o licenta incompleta.
  • Va trimitem din greseala o licenta care a mai fost trimisa altui client.
  • In aceste situatii garantia ne obliga sa va inlocuim licenta defecta gratuit.

Politica de Retur pentru produsele digitale

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material), fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

Licenta este unica. In momentul in care ati activat-o pe un dispozitiv acea licenta nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv cheile de produs NU pot fi returnate.

Unele licente pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a licentei. Printr-o anumita eroare se poate sterge din greseala un caracter din cheia de produs facand ca aceasta sa fie incompleta sau trimiterea unei licente de la alt produs fata de cel comandat.

In cazul in care intampinati o problema tehnica si licenta nu se poate activa sau nu functioneaza corespunzator, ne puteti contacta pentru a incerca sa solutionam problema. In cazul in care nu se poate solutiona problema si s-a constatat ca intradevar problema este din cauza licentei va vom inlocui licenta sau vom rambursa integral suma achitata.